Teismas, nutartimi dėl laikinųjų apsaugos priemonių taikymo, neuždraudė rodyti spektaklio, kurio autentiškumas yra neginčijamas. Spektaklis yra autorinis ir unikalus kūrinys, rašo „Makrokoncert“.

Spektaklio „Urvinė moteris“ organizatoriai patirs didelių finansinių nuostolių dėl UAB „Baltic music“ melagingos informacijos skleidimo visuomenei ir kreipiasi į teismą dėl nuostolių atlyginimo.

“Makrokoncertas” yra gavęs teismo nutartį dėl laikinųjų apsaugos priemonių taikymo ir ketina įstatymų nustatyta tvarka ją apskųsti, nes nesutinka su pateiktais motyvais.

Lietuvoje neseniai pradėtas rodyti Kosto Smorigino ir Sigito Parulskio projektas “Urvinė moteris” šį šeštadienį teatro gerbėjus pakvies į spektaklio premjerą Latvijoje. Į latvių kalbą išversta S.Parulskio pjesė “Urvinės moters” bus rodoma istoriniame Rygos kino teatre.

Monospektaklyje Latvijoje vaidins kino filmų ir teatrų aktorė – Anna Šteina. Ji Latvijos ir Lietuvos žiūrovams gerai pažįstama iš prieš keletą metų Baltijos šalyse rodyto realybės šou “Robinzonai”. Latviškojo “Urvinės moters” spektaklio pagrindinis režisierius – Kostas Smoriginas, jam talkina latvių režisierė Kristina Kletniece.

Spektaklio Latvijoje scenografas – Vytenis Lingys, scenografiją kūręs ir lietuviškajam “Urvinės moters” spektaklio variantui. Menininkui talkins Latvijos teatro dailininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją