Statyti spektaklį bolivudo tematika G. Ivanauską įkvėpė nostalgija vaikystėje matytiems Bolivudo filmams.

"Tačiau tai tikrai nereiškia, kad aš stengsiuosi indiškus filmus perkelti į sceną. Spektaklyje tik atsispindės mūsų požiūris į juos, - DELFI tikino režisierius. - Norėjosi pilkoje kasdienybėje sukurti kažką spalvingo ir gražaus. Išsivaduoti iš teatrinio purvo ir padovanoti žmonėms šiek tiek saulės ir šviesos."

Gyčiui statant spektaklį talkina dizaineris R. Kalinkinas. Tiesa, likus kelioms dienoms iki premjeros aktoriai bei šokėjai repetavo dar be kostiumų, kurie - vis dar gamybos stadijoje. Iš viso 16-kai šokėjų bus sukurti 42 sceniniai kostiumai.

"Galėjome atsisiųsti iš Indijos sarius ir būtų viskas paprasta, tačiau norėjome spektaklyje parodyti Lietuvos dizainerių interpretaciją bolivudo tema", - pasakojo G. Ivanauskas.

Sakysite, koks bolivudas be dainų? Spektaklio garso takelis bus sudarytas iš indiškų filmų dainų, kurias perdarė V. Diawara-Vee.

Paklausus, kiek spektaklio statytojas sumokės dizaineriui už beveik pusšimtį kostiumų ir Viktoriu už tiek pat išklausytų indiškų filmų, Gytis prisipažino kol kas dar nežinantis.

"Aš nedirbu su tokiais žmonėmis, kurie susitikime pirmiausiai paklausia apie pinigus. Finansai tiek Robertui, tiek Viktorui, yra paskutinėje vietoje. Jiems svarbiausiai rūpi rezultatas", - užsiminė jis.

Spektaklio "Hollywood" repeticijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)