Reginys vyks ypatingoje erdvėje - Birštone, Sveikatingumo ir poilsio komplekse „Vytautas Mineral SPA“.

„Depeche Mode“ yra laiko patvirtintas energijos gaivalas, muzika pulsuojantis nepataisomas energijos užtaisas. Tai projektas, kuris nepaprastai dėkingas, tarsi lego konstruktorius puikiai besitransformuojantis pagal situaciją“, - pasakojo M. S. Šimulynaitė.

Pasak režisierės, „Vytauto Mineral SPA“ yra ideali futuristinė ir šiuolaikiška erdvė, kurioje puikiai dera Haruki Murakami japoniška estetika, emocingas „Depeche Mode“ muzikos skambesys ir modernus šokis.

Naujųjų metų išvakarėse kurorto svečiai turės galimybę pasigėrėti ne tik išskirtine, specialiai šiai progai adaptuota programa iš spektaklio „Kitas pasaulis“. Erdvėlaivį primenančioje erdvėje šventinį vakarą taip pat skambės ir elektroklasikos kūriniai, kuriuos režisierė specialiai stilizavo šiam renginiui.

„Kadangi aš režisuoju visą naujametinį renginį, į „Depeche Mode“ šokius įpyniau estetišką, naują talentingų merginų grupę „Dia Futura“. Operos solistės Ieva Barbora Juozapaitytė, Agnė Sabulytė Sakalauskienė ir Dovilė Kazonaitė atliks elektroklaiskos kūrinius, specialiai stilizuotus ir puikiai derančius visame kontekste, - pasakojo M. S. Šimulynaitė. - Naujuosius metus kviečiame sutikti Birštone su gyvos muzikos ir šokių pasirodymais, kosminiu vizualizacijų šou bei įspūdingais muzikiniais fejerverkais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją