„Tai bus jauki knygų mugė visai šeimai. Norime padovanoti žmonėms galimybę sutikti savo mėgstamus autorius, čia pat padiskutuoti su leidyklų atstovais apie dar spaustuve kvepiančias jų knygas ir pasinaudoti geriausiais pasiūlymais. Tokių progų metuose negali būti per daug “, – sakė knygynų „Pegasas“ rinkodaros vadovas Rytis Buračas.

Pirmąją „Pegaso“ knygų mugės dieną vyks susitikimas su Palmira Galkontaite, kuri pristatys savo naują knygą „Atleisk. Pasmerkta populiarumui“. Mugėje svečiuosis naujos knygos „Emigrantės dienoraštis“ autorė Zita Čepaitė, rašytoja Lolita Piličiauskaitė-Navickienė papasakos savąjį rašytojos kelią, o mažuosius įkvėps knygų iliustratorė Lina Žutautė, kuri praves kūrybines dirbtuves „Aprenk savo herojų“.

Sekmadienį šokiais ir muzika vaikus pasitiks šuniukas Vincas. Į mugę atvyks istorikas, protų kovų vedėjas ir krepšinio komentatorius Robertas Petrauskas, o gydytoja, rašytoja Filomena Taunytė pristatys lietuvišką bestselerį – daugiau nei pusę metų perkamiausiųjų sąraše vis dar esančią knygą „Ieškau tikro lietuvio“.

Abi dienas mugėje bus galima sutikti ir „Pegaso“ knygų ekspertę Dagnę Narvydaitę, kuri skaitytojams puikiai žinoma iš trečiadieninės „Labo ryto“ knygų rubrikos. Dagnė pristatys naujausias įvairių leidyklų knygas ir patars mugės lankytojams kokią knygą geriausiai išsirinkti.

Knygų mugė vyks prekybos centro „Panorama“ centrinėje aikštėje spalio 8-9 d. nuo 10 iki 21 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją