„Jūsų poetinis santykis su pasauliu yra skaidrus ir tikras, gilus ir prasmingas. Eilėraščių nuoširdumą ir muzikalumą labai vertina vaikai, ir šios talento savybės leido Jums tapti viena svarbiausių vaikų poečių lietuvių literatūroje. Kartu žavi Jūsų kūrybos įvairovė, kur iš daugiau kaip 50 parašytų knygų sau brangių kūrinių gali rasti bet kokio amžiaus skaitytojai, visų pirma klasikinės poezijos mėgėjai. Tad linkiu kuo platesnio Jūsų talento gerbėjų rato ir šviesaus kūrybos laiko“, – sveikindamas poetę sako kultūros ministras Simonas Kairys.

„Gerbiamoji Ramute Skučaite, nuoširdžiai sveikinu Jus garbaus 90-ojo jubiliejaus proga. Esate itin talentinga rašytoja, poetė, eiliavimo meistrė, kurios eilėraščiai užaugino net keletą kartų. Jūsų šviesi kūryba ir žodžio skaidrumas žavi ir padeda į pasaulį pažvelgti švelnesniu žvilgsniu. Linkiu stiprios sveikatos ir kuo daugiau šviesos Jūsų kasdienybėje“, – sakoma premjerės Ingridos Šimonytės sveikinime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją