Keturi žavūs, kalbūs ir šmaikštūs vedėjai, juokingi ir originalūs pokštai, nelėkštas humoras, žaisminga ir neįpareigojanti atmosfera, improvizuotas šou – tai geriausios 2010 metų Rusijos informacinės-pramoginės laidos „ProžektorPerisHilton“ sėkmės priežastis. „Mūsų ketvertukas, mano nuomone, yra geriausi vedėjai – komikai. Šioje laidoje dirba žmonės, kurie gali viską: juokauti, improvizuoti, vesti koncertus ir pokalbių laidas“, - teigia vienas iš „ProžektorPerisHilton“ vedėjų Aleksandras Cekalo.

„ProžektorPerisHilton“ laida kaip ir visi ketvertuko pasirodymai nėra įspausti į griežtus formato rėmus ir neturi konkretaus siužeto. Vedėjai prie arbatos puodelio ir gardaus pyrago kąsnelio, skaitydami laikraščių ir žurnalų iškarpas, aptarinėja paskutines naujienas, pasaulio įvykius, politikų, sportininkų, pramogų verslo atstovų elgesio akibrokštas. Pokštai gimsta vedėjų galvose spontaniškai ir iš karto yra pristatomi žiūrovams – tai yra išskirtinis „ProžektorPerisHilton“ projekto bruožas, kuris daro jį nepanašų į visas kitas komedinio žanro laidas.

Visi „ProžektorPerisHilton“ pasirodymai yra kupini ne tik gerų pokštų, improvizacijų, bet ir muzikinių intarpų: Garikas Martirosianas ir Ivanas Urgantas yra puikiai įvaldę dainavimo techniką, profesionaliai groja gitara ir mušamaisiais, Sergejus Svetlakovas mėgsta dainuoti, o Aleksandras Cekalo yra neišskiriamas su savo gitara, todėl kiekviename šio ketvertuko rengiamame šou skamba gerai žinomos dainos ir melodijos.
Graži tradicija kviesti į laidų filmavimą politikos, sporto, pramogų verslo žvaigždes laidoje gyvuoja jau ne vienerius metus. Per tris „ProžektorPerisHilton“ projekto sezonus jį aplankė apie 100 žinomų ir nusipelniusių žmonių: aktoriai Mila Jovovich ir Mickey Rourke, grupė „BrainStorm“, tituluotas dizainerius Jean Paul Gaultier. Be dėmesio neliko ir Lietuvos žvaigždės. Pernai metais vykusiame „ProžektorPerisHilton“ pasirodyme Vilniuje dalyvavo seksualiji Oksana Pikul. Kaip ji pati teigia, jei dar kartą sulauktų kvietimo dalyvauti šiame šou, net neabejotų ir tikrai vėl ateitų.

Koncerto organizatoriai žada, kad ir šiais metais Vilniuje vyksiančiame pasirodyme dalyvaus net dvi Lietuviško pramogų pasaulio žvaigždės. Kas nepabijos atsisėsti prie vieno stalo su keturiais aštrialiežuviais ir atlaikyti jų pokšto smūgius jau yra žinoma, tačiau neskelbiama, nes visi „ProžektorPerisHilton“ šou yra kupini netikėtų siurprizų ir staigmenų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją