„Šio festivalio metu siekiame pristatyti karščiausius pasaulio komikus šiandien, o Godfrey yra ne tik komikas, bet ir gerai žinomas aktorius, vaidinęs filmuose su kitu įvertintu komiku Benu Stilleriu, taip pat reperiu Snoop Dogg“, - savo pasirinkimus dėsto „Vilnius Comedy Fest“ meno vadovas aktorius Audrius Bružas.

Godfrey iš kino ekranų persikels ant scenos Vilniuje

Godfrey vaidmuo Beno Stillerio filme „Zoolander“ užtvirtino jo kino sėkmę ir nuo tada jis tapo nuolatiniu veidu komedijos žanro juostose.

Neseniai šis juodaodis komikas pristatė savo valandos šou „Godfrey: Black By Accident“ (Godfrey: atsitiktinai juodas) - dalis šios programos bus perkelta ir į Vilnių.

Vienas aktyviausiai po pasaulį keliaujančių komikų sužadina įvairiausių tautų juoką. Godfrey humoras apima žemiškas patirtis, socialines problemas, santykius ir, žinoma, pasaulinę politiką. Tai jo „arkliukas“.

Klounada iš Niujorko į festivalį kviečia visą šeimą

„Aga Boom“ - visiška Godfrey priešingybė. Tai klounada, skirta visai šeimai. Jų pasirodymą supras vaikai, suaugę liks sužavėti išpildymu.

Tiesa, viena užsienio žurnalistė rašė, jog dėkoja Dievui, kad šio šou nepamatė, kai buvo vaikas, nes po to viskas būtų atrodę labai pilka ir būtų lyginama su „Aga Boom“ patirtimi.

Brodvėjus, svarbiausios Las Vegaso salės bei kitos didžiosios pasaulio scenos tai jau patyrė. Lietuvoje iki šiol to dar niekam neteko matyti:

„Rusų kilmės Dmitrijus Bogatiriovas, „Cirque du Soleil“ šou „Alegria“ ir „O“ veteranas, šia savo klounada išlaisvina klouno įvaizdį žmonių galvose“, - rašo „Daily Variety“

Trupės nariai be žodžių apeliuoja į bendražmogiškus jausmus, gerą nuotaiką, originalų vaizdą ir sutartinius garsu - vaizdas ant scenos tampa nesustabdoma kelione per žmogaus potyrus jo pačio galvoje.

Subtilaus britiško humoro ir muzikos šou

Didžiosios Britanijos stand up komedijos žanro žvaigždė - Beardyman. Jis Vilniuje Tavo akyse sukurs vienos valandos kupiną improvizacijų ir juoko albumą. Daugiau to neišgirs nė vienas kitas miestas ir apskritai niekas kitas - tik tie, kurie tuo metu bus kartu su Beardyman „Teatro arenoje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją