Tą vakarą skambės “Meilės trikampio” dainos: Neda Malūnavičiūtė, Olegas Ditkovkis ir Kostas Smoriginas pripildys salę subtilios muzikinės poezijos, lydimos harmoningų gitarų ir fleitos spalvų. Trikampis, kurio trys tvirti, bet labai skirtingi “kampai” susivienijo vardan meilės muzikai, kiekviename savo pasirodyme stebina šios geometrinės figūros tobulumu, raiškos gaiva, skoniu bei pakylėtais, turiningais tekstais.

„Man tai yra gyvenimo būdas, iš vidaus kylantis dalykas, nereikalaujantis pastangų,“ – apie bardų muzikos meną kalbėdavo O. Ditkovskis. K. Smoriginas ne kartą prisipažino: „Turiu automobilį, butą... Bet mano gitara man brangesnė“, o Neda tvirtai teigia: „Neįsivaizduoju savęs kitoje erdvėje. Tai, kad turiu muziką, kad esu reikalinga žmonėms, kad galiu dainuoti, kad turiu sveikatos tai daryti <...> – visa tai leidžia man jaustis vienai iš laimingiausių.“

Na, o galinčius klausytis, turinčius laiko ir noro nuvykti į išpuoselėto parko apglėbtą dvarą taip pat galima vadinti laimingaisiais: kaip paskutinis besileidžiančios saulės spindulys dovanoja fantastiškiausią, rafinuočiausią atspalvį – taip ir paskutinis vakaras Šešuolėliuose skleidžiasi labiausiai išieškotais garsais – subjektyvia, išgyventa, talentingai sukurta ir profesionaliai atliekama muzika.

Viena paskutinių vasaros dienų, vienas paskutinių Kristupo vasaros festivalio koncertų, šviesus ir šiltas atsisveikinimas su svetingu Šešuolėlių dvaru – akimirka, verta būti įtraukta į gražiausių prisiminimų albumą. Juk taip gera stabtelėti likus dviems dienoms iki vasaros šėlsmo pabaigos ir su malonumu suvokti, kad dar ne ruduo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją