Būtent tragiška šios veikėjos istorija yra varomasis garsiojo klasikos kūrinio variklis, įsukantis žiūrovus į brolių keršto, žmogžudystės, meilės ir nepakantumo pripildytą pasakojimą.

Žinoma, šį kartą Azučena keliavo linksmiau, lyg Velykų bobutė – nešina ne tik pakvietimais, bet ir juoda „Trubadūro“ kiaušinių dėžute, pripildyta tamsiai dažytų margučių.

Galbūt tai galėtų tapti nauja Velykų mada, prie kurios galima būtų derinti kad ir sepijos rašalu pagardintą duoną?

VCO spėjo apdalinti Beatą Nicholson, Agnę Jagelavičiūtę ir Mantą Volkų, Indrę Stonkuvienę, Joną Nainį, Migloko, Neringą Rekašiūtę, Saugirdą Vaitulionį bei Ugnę Skonsmanaitę. O jūs ar jau radote geriausią Velykų dovaną artimiesiems? O mes tik šnabždėdami primename, jog šiuose „Trubadūro“ spektakliuose išvysite: brazilų kilmės tenorą Thiago Arancam, latvių baritoną Janį Apeinį, Azučenos vaidmenyje visuomet spindinčią Jovitą Vaškevičiūtę ir premjerose dainavusius Sandrą Janušaitę, Tadą Girininką. Taip pat - puikų Kauno Valstybinį chorą ir Vilniaus City Operos jaunųjų solistų ansamblį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)