Savo sužadėtinę, pagrindinio vaidmens atlikėją, baleriną Simoną Paciukonytę su gėlių puokšte pasveikinti atėjo Teatro arenos vadovas Valdas Petreikis. G. Ivanausko premjeros nepraleido ir viena geriausių jo bičiulių - "Mis Lietuva" Gabrielė Martirosianaitė. Teatro naujienų nepraleidžia ir dizainerė Vida Simanavičiūtė bei stilistė Karina Leontjeva, TV vedėja Aistė Stonytė.

Naujas G. Ivanausko teatro kūrėjų darbas - šokio spektaklis "Tango salon" - tai bandymas „išgelbėti“ pasaulį moters grožiu ir aistringuoju argentinietišku tango. „Tango Salon“ spektaklyje moterys atskleidė savo grožio paslaptis ir kaitino vyrų kraują argentinietiško šokio žingsneliu.

Pagrindinės spektaklio herojės – aristokratų pramonininkų šeimos moterys didžiąją savo laiko dalį leidžiančios vietinio miestelio moterų grožio salone. Tačiau šis spektaklis ne tik apie puoselėjamą išorinį moters grožį – ryškias lūpas, riestas blakstienas ar tobulas garbanas.

Šokio spektaklyje aistras kūrė ne tik profesionalūs šokėjai, bet ir aktoriai bei baleto solistai. "Tango salon" vaidmenis sukūrė Gytis Ivanauskas, Brigita Urbietytė, S. Paciukonytė, Aurimas Anužis, Vladimir Latišonok, Evaldas Taujanskis, Skirmantė Gineitienė, Nedas Grigaliūnas.

"Spektaklyje dirba įvairių profesijų žmonės su labai skirtingais temperamentais. Viskas būtų buvę daug paprasčiau, jei būčiau pasirinkęs artistus su vienoda šokio patirtimi. Tačiau tuomet jau nebebūtų iššūkio skirtingus žmones apjungti viena idėja", - DELFI prieš premjerą pasakojo G. Ivanauskas.

Spektaklio svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)