„Vakar (06.12 d.) mus ištiko skaudi nelaimė. Netikėtai į amžinybę iškeliavo mūsų artimiausias žmogus – sūnus, vyras, brolis, tėtis, draugas Saulius Matusevičius“, – rašė artimieji.

Taip patkvietė su velioniu S. Matusevičiumi atsisveikinti Keturvalakių bažnyčios šarvojimo salėje nuo rytojaus (14 d.) vakaro.

Nurodė, kad rožančius bus giedamas antradienį 18:00 ir trečiadienį 10:45. Laidotuvių šv. mišios bus aukojamos trečiadienį 12:00. Po mišių Saulių išlydėsime į Keturvalakių parapijos kapines.

2018 m. S. Matusevičiaus plaktukų muziejų su 533 skirtingais eksponatais Lietuvos rekordų gentūra „Factum“ pripažino didžiausia tokia kolekcija Lietuvoje.

Vos 2015 metais S. Matusevičius pradėjęs rinkti įvairius plaktukus, pamatė, jog daržinėje su jais nebeišsitenka ir nusprendė statyti naują pastatą, skirtą vien šiems plaktukams eksponuoti.

Degučiuose įrengtas muziejus dėl savo netradicinių eksponatų išgarsėjo visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)