Ketvirtadienio vakaras – vienintelė unikali galimybė pamatyti originalius darbus. Paroda veiks tik vieną dieną. Pasižiūrėti į savo portretus susirinks šaržų karaliumi tituluojamo menininko modeliai.

Lietuvos politikų šaržus menininkas piešė žiūrėdamas į nuotraukas.

Ekspozicijoje A. Butkevičiaus, V. Landsbergio, A. Kubiliaus, E. Zingerio, L. Linkevičiaus, A. Siaurusevičiaus, kitų žinomų žmonių portretai. Stefanas Popa-Popa’s net iš nuotraukų sugeba įžvelgti esmines žmogaus savybes, kurios atsispindi labai realistiškuose šaržuose.

Menininkas prisipažįsta, kad labiau mėgsta piešti gyvai, pabendrauti su modeliais, geriau juos pažinti. Šį vakarą jis taip pat žada nupiešti ir svečių šaržus. Stefanas Popa-Popa’s yra įtrauktas į Gineso rekordų knygą už gebėjimą neįtikėtinai greitai ir tiksliai piešti portretus-šaržus. Jo rekordas – 131 spalvotas piešinys per valandą.

Į parodos atidarymą atvyksta CNN ir Rumunijos televizijos žurnalistai. Menininkui bus įteiktas garbingas Lietuvos kultūros apdovanojimas - „M. K. Čiurlionio REX taurė”, įsteigta M. K. Čiurlionio fondo.

Parodoje eksponuojama per 80 darbų.
Madonnos karikatūristą sudomino Lietuvos politikų veidai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją