Parodoje buvo galima pamatyti ne vienos garsios moters nuotrauką. Vyrų mūzomis tapo Nijolė Statkutė, Nijolė Narmontaitė, Vaida Skaisgirė, Eva Saikovska, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Daiva Tamošiūnaitė, Nomeda Marčėnaitė.

Parodai nuotraukas pateikė per trisdešimt garsių meno, verslo, pramogų, televizijos pasaulio vyrų – Arūnas ValinskasRolandas Skaisgirys, Mindaugas Šventoraitis, Vytautas RumšasGytis IvanauskasJuozas Budraitis, Algimantas Mikutėnas, Marius JonutisVytaras Radzevičius, Andrius Kavaliauskas, Giedrius Masalskis ir kiti.

Nieko nuostabaus, kad paroda „Mano geriausias kadras. Svajonių moteris“ sulaukė didžiulio susidomėjimo. Ir kontroversiškų vertinimų.

Ypatingo dėmsio sulaukė Arūno Valinsko kadras „Alus gerti sveika“, kurį jis užfiksavo 2005 metais Zarasų rajone prie Čičirio ežero. Nuotraukoje užfiksuota į Ingą Valinskienę panaši moteris, tarp kurios šlaunų įstatytas alaus butelis.

Toks TV laidų vedėjo suvokimas apie svajonių moterį labai papiktino menininką Marių Jonutį.

„Gailiuosi, kad ir aš ten... Lyg ir dabar jaučiuosi tyčiojimosi iš moterų bendrininku... Atsiprašau“, – prisipažino M. Jonutis.

Naujienų portalo DELFI pakalbintas menininkas prisipažino, kad šaukštas deguto sugadino visą statinę medaus.

„Tikiu, kad parodoje buvo ir gerų dalykų, bet... Kai tokios nuotraukos tampa parodos ašimi, jos dalimi nesinori būti. Galbūt tai pritraukia žmonių dėmesį, bet nesinori tokiais dalykais manipuliuoti“, – neslėpė M. Jonutis.

Tiesa, parodoje būta ir daugiau nuotraukų, kuriose atskleidžiamas apnuogintos moters kūno grožis. Bet viskas, anot M. Jonučio, ten pateikta kitaip.

„Kam čia vynioti į vatą, man nepatiko iškrypusi Valinsko svajonė“, – sakė jis.

Parodos „Mano geriausias kadras. Svajonių moteris“ atidarymo akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (609)