„Senokai sukosi mintis daryti tokį festivalį, kuriame galėtume pristatyti geriausius pasaulio komedijos žanro atstovus. Jau yra kino, teatro, muzikos ir šokio festivaliai. O dabar Lietuvoje turėsime ir kelių dienų humoro maratoną“, - kalbėjo „Vilnius Comedy Fest“ iniciatorius, teatro „Kitas Kampas“ įkūrėjas, meno vadovas ir aktorius Audrius Bružas.

„Keturias dienas truksiantis geros nuotaikos festivalis vyks patį geriausią metų mėnesį“, - šypsodamasis teigia A. Bružas, - „Sausio mėnuo - metų pradžia, kurią verta pradėti gerai nusiteikus ir optimistinėmis gaidomis“.

Sausio 15-18 dienomis vyksiančio „Vilnius Comedy Fest“ organizatoriai yra suplanavę 3 tarptautinius ir kelis lietuvių humoro meistrų pasirodymus.

Kiekvienas festivalio renginys apima skirtingus komedijų žanrus: nuo stand up pasirodymų jaunimui iki juoko teatro visai šeimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją