Tai bus ne mums visiems taip įprastos Kalėdinės dovanos, o šilti drabužiai, miegmaišiai, palapinės, medicininės pirmos pagalbos plėvelės sužeistiesiems, medikamentai, tvarsčiai, ekipiruotė.

Renginyje kviečiame dalyvauti visus profesionalius Lietuvos menininkus, galerijas ir dailininkų sąjungas.

Planuojamų aukcione parduoti darbų fotografijas ir savo trumpas kūrybines biografijas (meninis išsilavinimas, dalyvavimas parodose, priklausymas kūrybinėms sąjungoms, dalyvavimas konkursuose) siųskite registracijai iki lapkričio 10 d. el. p. aukcionas@blue-yellow.lt.

Bus ruošiamas internetinis katalogas. Parodos - aukciono kuratoriai - Monika Jasinskaitė, Užupio respublikos meno inkubatoriaus vadybininkė, taip pat Vygantas Vėjas. Organizatoriai susisieks su kiekvienu užsiregistravusiu asmeniškai.

Į renginį pakviesti ukrainiečių menininkai, kurie su malonumu šį pasiūlymą priėmė. Taip pat dalyvaus žinoma Kijevo galerininkė Tatjana Kalita.

Renginį atidarys ir sveikinimo žodį tars Ukrainos ambasados Lietuvoje įgaliotas asmuo. Į aukcioną pakviesta ir Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Tiesa, pirmasis tokio pobūdžio aukcionas jau įvyko šią vasarą. Jame dalyvavo Arūnas Kulikauskas,  Audrius Gražys, Rytas Jurgelis, Jūratė Rekevičiūtė, Vilija Kneižytė, Vilija Liorancienė,  Modestas Malinauskas, Remigijus Treigys, Una Lunė, Mindaugas Juodis, Neringa Naujokaitė,  Jūrate Sližytė, Modestas, Malinauskas, Ivan Diaz, Vita Žabarauskaitė,  Gintautas Velykis, Vygantas Vėjas, Jūratė Mažulienė, Axhra Ajinjal, Alekseij Beliusenko, Paulius Arlauskas, Šarūnas Šarkauskas, Gintaras Kuras.

Aukciono akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Į Ukrainą specialus krovinys jau yra išsiųstas. Daugelis reikalingų daiktų bus skirti Donecko oro uosto gynėjams. Jonas Ohman šią siuntą pristatys asmeniškai prie fronto linijų.

Grupė BLUE/YELLOW neseniai tapo oficialia šių karių rėmėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)