Penktadeinį veiksmas prasidės pusę penkių popiet – Jurgos Ivanauskaitės sverelyje bus kuriama mandala iš grūdų ir kruopų, kurią vėliau sules balandžiai.

Po to visi persikels į “Kablio” vidų ir bus parodyti šokio spektakliai “Pavasario spalvos” ir “Akmuo, vanduo, geluonis”.

Nuo šeštos vakaro kino mėgėjų laukia net trijų valandų programa: trumpo metro filmai ir diskusijos. Lempučių salėje tuo pat metu vyks VDA madų kolekcijų pristatymai.

Bus atidaryta ir nauja instaliacija “Tarp šviesų”. Nuolatinė instaliacijų ir meno kūrinių ekspozicija veiks visas keturias dienas.

Vakarą pratęs choreografų pasirodymai, o diena pasibaigs su daug muzikos: projektas “Golden Key”, beat box pasirodymas GON, muzikinis performansas „HeyIJustMetYou arba Adagio konvoliuojantiems meldams“. Prieš vidurnaktį prasidės paskutinis dienos renginys - grupės “Mankur” koncertas.

Nuotraukų galerijoje – pirmosios maratono dienos vaizdai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)