2019–2022 metais T. Ivanauskas dirbo kultūros atašė Lietuvos Respublikos ambasadoje Kinijoje ir Pietų Korėjai.

Anksčiau T. Ivanauskas yra vadovavęs Lietuvos vaizduojamojo meno kūrėjų paramos fondui, yra dirbęs muzikos grupių ir muzikos bei kino festivalių vadybininku, koncertų organizatoriumi, režisieriaus padėjėju ir literatūrinės dalies vedėju Oskaro Koršunovo teatre. T. Ivanauskas yra baigęs menotyros magistro studijas Vilniaus dailės akademijoje.

Konkursą laimėjęs pretendentas gali pradėti eiti pareigas gavęs įstatymų nustatyta tvarka išduodamą asmens patikimumo pažymėjimą ir pritarus Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerijai.

Kultūros atašė yra specialusis atašė, pagal terminuotą darbo sutartį dirbantis diplomatinėje atstovybėje užsienio valstybėje ar Lietuvos Respublikos konsulinėje įstaigoje ir užtikrinantis bei įgyvendinantis tarptautinį bendradarbiavimą kultūros ministrui pavestoje valdymo srityje. Kultūros atašė tiesiogiai pavaldus kultūros ministrui ir diplomatinės atstovybės ar konsulinės įstaigos vadovui.

Kultūros atašė kadencijos trukmė – treji metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją