Knygoje autorius aprašo pagrindinę heroję - grietine nuglostytą, ugnies nulyžčiotą vištytę su varvančiomis, plačiai išskėstomis šlaunimis ir kumpiu surištais sparneliais.

„Po perkūnėliais. Beveik kepu vien nuo jo pirštų galiukų kaitros. Vidinė dievaitė leipsta raudono aksomo narvelyje. Ponas Peilis staigiu rankos judesiu nupurto nuo manęs miltus. Dievaitė pragysta apimta ekstazės. Garsus aliejaus švilptelėjimas ir aš verdu. Tikrai verdu. Ar egzistuoja kas nors, ko šis Adonis su prijuoste nepajėgtų? Aplanko vizija: esu Ikaras, kuriam sparnus svilina artėjanti saulė. Tik mano sparnai nesusvyla – jie aplipę trupinėliais, traškūs ir skanūs.“

Šį pasaulinį erotinį romaną parodijuojantį leidinį, išrinktą amazon redaktorių metų knyga, jau galima įsigyti ir Lietuvoje.

Leidyklos „Smaguris“ projektų vadovė Rima Jančiūnaitė-Masaitienė naujienų portalui DELFI pasakojo, kad pagrindinė „50 vištienos atspalvių“ knygos herojė pasakoja apie tai, kaip ją masažuoja, trina, kaitina, šildo, tapšnoja ar suduoda per uodegą.

„Kiekvieną skyrių pristato trumpas, šmaikštus, erotiškas ir ironiškas vištos pasakojimas, parodijuojantis šiek tiek naivią, jauną „50 pilkų atspalvių“ heroję. Knygoje dar neparuošta „žalia“ višta tarsi bendrauja su savo skaitytoju, kuris ją netrukus gamins“, - pasakojo leidyklos atstovė.
"50 pilkų vištienos atspalvių"

Tiesa, knygoje aprašyti ne tik vištos nuotykiai virtuvėje, bet ir pateikiami patiekalų iš vištienos receptai.

„Tai labai šmaikšti knyga, skaitant negali nesijuokti. Tačiau receptai aprašyti be jokios ironijos ir sarkazmo, suprantama kalba“, - DELFI sakė R. Jančiūnaitė-Masaitienė.

Leidyklos atstovė pabrėžia, kad knygoje nesišaipoma iš moters ar jos kūno. Tiesiog su šmaikščia ironija parodijuojamas erotinio romano turinys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)