„Paskutiniai Brėmeno muzikantai“ - tai laiko užgrūdintas ir visuomet laukiamas tikro garso koncertas. Vyrų džiaugsmui ir ponių laimei programoje sukauptos brandžiausios Keistuolių teatro dainos bei koncertiniai numeriai, tenkinantys įvairiausio plauko ir rango žiūrovų lūkesčius bei savimeilę.

Koncerto pirmojoje dalyje skambės gražiausios dainos iš Keistuolių teatro spektaklių mažiesiems bei suaugusiesiems.

Antrojoje koncerto dalyje griaudės nemirštantys, amžinai gyvos grupės „Brėmeno muzikantai", šlageriai. Tai 7-to, 8-to dešimtmečių pasaulinio roko šedevrų keistuoliškos versijos, kurių sausakimšose salėse, arenose ir aikštėse susirenka klausytis ne tik jaunoji Keistuolių teatro žiūrovų karta. Taip pat Jums bus suteikta proga išgirsti dainas, likusias už muzikinio spektaklio „Paskutiniai brėmeno muzikantai“ bortų.

Tai tautinė Keistuolių invazija į kosmopolitinę žmonijos kultūrą. Tai kiekvieno ausiai maloniomis užsienio grupių bei solistų atliekamų dainų melodijomis skambantis lietuviškas žodis.

Koncerte dalyvauja Keistuolių teatro aktoriai Ilona Balsytė, Darius Auželis, Aidas Giniotis, Andrius Kaniava, Aurimas Meliešius, Dalius Skamarakas ir kompozitorius Sigitas Mickis.

Ištraukos iš „Paskutinių Brėmeno muzikantų“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)