Tuo pat metu, kaip ir „Valentino dienos kitaip“ Kauno Kristaus Prisikėlimo bazilikoje prasidėjusi 40 valandų Švenčiausiojo Sakramento adoracija truks iki pat Nepriklausomybės dienos, vasario 16-osios, 10 valandos.

Nuotraukos ir vaizdo įrašai iš „Valentino dienos kitaip“ renginio, kuris šiemet skambėjo pasaulio ritmais, jau pradeda keliauti socialiniais tinklais, teigiama pranešime žiniasklaidai.

Svečiai iš Anglijos – perkusijų ir būgnų virtuozai Terlas Bryantas ir Martinas Neilas – ne tik patys muzikavo, bet ir publiką pavertė instrumentu. Perkusijos orkestru tapusi „Žalgirio“ arena įkūnijo „Valentino dienos kitaip“ idėją – kiekvienas skirtingas, bet gali išgirsti savo, o paskui – ir kito širdį.

Apie tai kalbėjo ir publiką sveikinęs Kauno arkivyskupas Lionginas Virbalas SJ – be širdies negalim gyventi, joje atsispindi visa, kas mums, mūsų mylimiems ir mūsų šaliai atsitinka.

Koncerte asmeniniais liudijimais dalijosi jaunos ir vaikus užauginusios poros, dainavo Kristina ir Rimantas Žaldokai, Nerijaus ir Mildos Sadauskų „Skafandras ir drugelis“, sesių Mildos ir Teresės duetas „Baltos varnos“, Saulius Petreikis ir World orkestras.

Kaip ir kasmet, susirinkusius į „Žalgirio“ areną palaimino Lietuvos vyskupai, linkėjimus iš šiųmetinių jaunimo dienų Panamoje perdavė ir sveikino vyskupas Darius Trijonis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją