Tai pirmasis pilno metro muzikinis vaidybinis filmas, sukurtas posovietinėje Lietuvoje. Pristatymo metu bus surengtas koncertas, kurio metu aktoriai gyvai atliks ir filme skambėsiančias, ir į filmą nepatekusias dainas.

„Paskutiniai Brėmeno muzikantai" – tai keistuoliška suaugusiesiems skirta brolių Grimmų pasakos „Brėmeno muzikantai“ versija su populiariąja roko klasika. Keturi vyrukai, Brėmeno muzikantų prototipai – Dovydas Petuchauskas (Andrius Kaniava), Olegas Rainis (Dalius Skamarakas), Rexas (Aidas Giniotis) ir Vidas Kanopa (Aurimas Meliešius) – susiburia į grupę, tikėdamiesi savo muzika nustebinti pasaulį. Jų kelias į šlovę kupinas netikėtumų, nuopuolių ir kuriozų. Ypač po to, kai grupei vadovauti imasi neaiškaus plauko renginių organizatorius Leonas Pravalas, Leo (Darius Auželis). Jų gyvenimas pilnas aistros, netekties ir nusivylimų - visi jie įsimyli tą pačią mūzą, pakeleivingą merginą, vardu Inga (Ilona Balsytė). Jų muzika sklidina gėlių vaikų romantikos ir prarastų laikų nostalgijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją