Viešumos vengiantis rašytojas yra retas svečias skaitytojų klubuose ar knygų pristatymuose, tačiau leidykla „Baltos lankos“ ir Japonijos ambasada viliasi, kad pavyks autorių prisikviesti į Lietuvą.

Praėjusiais metais Vilniaus knygų mugės metu Japonijos ambasada pradėjo parašų rinkimo akciją – kiekvienas skaitytojas savo parašu galėjo prisidėti kviečiant autorių apsilankyti mūsų šalyje. Šiemet, tęsiant akciją, sumanyta ją perkelti į elektroninę erdvę, kad visi Lietuvos skaitytojai, ne tik apsilankiusieji Vilniaus knygų mugėje, galėtų išreikšti savo norą gyvai pamatyti mylimą autorių.

Kviečiame visus skaitytojus, pamėgusius Haruki Murakami kūrybą, užpildyti kvietimo anketą. Jūsų kvietimai kartu su oficialiu leidyklos ir ambasados raštu bus įteikti pačiam Haruki Murakami. Kiekvienas jūsų parašas šį kvietimą padaro svaresniu ir reikšmingesniu, – dalyvaukite aktyviai!

Parašų rinkimo anketą galite rasti čia: https://goo.gl/forms/v0MxgSzA92ayvLhH2

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)