Stipria energija bei puikiu komandiniu darbu žavinti solistų sudėtis nepraslydo pro fotoaparato objektyvą. Šiandien skaitytojams siūlome susipažinti su niekur anksčiau nepublikuotomis Tomo Kaunecko nuotraukomis iš išskirtinės „Visos jos tokios“ fotosesijos. Bet kokio Europos teatro svajonių trupė, kurioje žibėjo ne tik nuo pirmųjų premjerų pasirodantys Kostas Smoriginas, Viktorija Kaminskaitė, Tadas Girininkas ir Viktorija Miškūnaitė, - bet ir Londono Karališkajame teatre bei Nacionalinėje operoje dainuojantis Edgaras Montvidas bei daugelio pagrindinių Europos scenų viešnia – Rachel Frenkel (Izraelis).

Nuotraukose užfiksuoti ne tik ryškūs solistų – personažų charakteriai, bet ir juos kurti labai padedantys Juozo Statkevičiaus siūti haute couture kolekcijai prilygstantys, vardiniai kostiumai. Kuriuos peržvelgdamos damos, artėjančiai vasarai gali ir sau nusižiūrėti puikių pavyzdžių, kaip pasipuošti šiltais, bohemiškais atostogų vakarais.

Stebint šiuos kadrus belieka tik laukti, kokių netikėtumų galime tikėtis artėjančiuose „Visos jos tokios“ spektakliuose. Kas šį kartą atliks švelniojo tenoro Ferando rolę? O kas taps išdykusia Dorabela? Vilnius City Opera atsako tik tiek: naujienų bus daug ir puikių, belieka tik kantriai laukti! Kaip ir tikro pavasario!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)