Parodos pristatyme dalyvavo MO muziejaus įkūrėjai Danguolė ir Viktoras Butkai, režisierė Dalia Ibelhauptaitė su vyru Dexteriu Fletcheriu, Juozas Statkevičius, Andrius Mamontovas, UAB „Švyturys-Utenos alus“ direktorius Rolandas Viršilas, Kristina Sabaliauskaitė, Modestas Pitrėnas ir Ieva Prudnikovaitė, Merūnas Vitulskis, kiti MO ir VCO draugai bei operos mylėtojai, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Paroda „Iš tos operos“ siūlo kitokią kelionę po teatro užkulisius ir galimybę iš labai arti pažinti juose atsiskleidusias net 27 tarptautines operos žvaigždes. Ilgą laiką lyg kitoje operos pusėje buvusiems „bohemiečiams“ atsiskleisti buvo ieškoma netradicinių, nebūdingų parodos būdų ir formų. Todėl jie pristatomi patyriminėje parodoje-instaliacijoje, kada parodos lankytojai kviečiami pažinti operos užkulisius ir taip susipažinti su VCO istorija.

Prie parodos „Iš tos operos“ kūrimo prisidėjo plati komanda. Parodos režisierė – Dalia Ibelhauptaitė, parodos kuratorė – Algė Gudaitytė, architektė – Ieva Cicėnaitė, nuotraukų autorius – Mindaugas Meškauskas, vaizdo projekcijų autorius – Rimas Sakalauskas, šviesų dailininkai: Eugenijus Sabaliauskas ir Andrius Stasiulis, scenografė – Elvita Brazdylytė, parodos dizainas: KlimaiteKlimaite.

Daugiau apie parodą čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt