„Koncertui rinkausi labiau pažįstamas, daugiau roko faktūros turinčias dainas, tokias kaip „Come together", „Imagine". Mūsų renginyje skambėjo grupės dainų interpretacija su orkestru, dainavo ne tik vyrai, bet ir merginos. Man pačiam tai kur kas įdomiau nei aklas atkartojimas. Mes radome savo kampą", – sakė vienas projekto dalyvių Jeronimas Milius.

"Šis vakaras parodė teatro reikalingumą ir tai, jog nebijome iššūkių. Kartelę sau kelsime dar aukščiau, todėl kiekvienas teatro orkestro, trupės narys turi labai stengtis,"- sezono atidarymą apibendrino Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovas Jonas Sakalauskas.

Išsyk po sezono atidarymo KVMT trupė persikels į laikinius namus – kultūros centrą „Žvejų rūmai". Nuo šio rudens tai pagrindinė Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro scena. Rugsėjo 23 d. čia uždanga pakils miuziklui „Smuikininkas ant stogo".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)