Parodoje pristatomi ne tik žymiū Lietuvos ir užsienio menininkų Antano Sutkaus, Šarūno Saukos, Helen Marten, Jurgio Mačiūno ir kitų, kūriniai, bet ir garsių Lietuvos muzikantų specialiai parodai sukurti garso takeliai. Juos žiūrovams pristato Andrius Mamontovas, specialiai garso takelį sukūręs tarpytojos Patricijos Jurkšaitytės paveikslui, grupė „Freaks on Floor“, pasirinkę dainą sukurti menininko Knut Asdam fotografijoms, Solo Ansamblis, „Sheep got Waxed, Migloko, Giedrė Kilčiauskienė, Žygimantas Kudirka-Mesijus, „Without Letters“, Vytautas V. Jurgutis, Arturas Bumšteinas ir kiti.

Muziejaus nakties proga „Lewben Art Foundation“ ir Nacionalinė dailės galerija vilniečius ir miesto svečius kviečia vėlyvą šeštadienio vakarą, 20 val. atvykti į ekskursiją po parodą „Kolekcionuojant hitus. Kūriniai ir garso takeliai iš „Lewben Art Foundation“ kolekcijos“ su parodos kuratore Danute Gambickaite. Registracija į ekskursijas Nacionalinės dailės galerijos paskyroje facebook. Nespėję užsiregistruoti, kviečiami parodą vėlyvą šeštadienio vakarą aplankyti savarankiškai, muziejus veiks iki 23 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją