Vakaro metu žinomas bardas kvies pasiklausyti naujų dainų bei viešai skaitys savo kurtas eiles. Neregėtas aktoriaus amplua – monologai iš teatro gyvenimo – ne vieną privers nusišypsoti ir supažindins su netikėtomis istorijomis.

G. Storpirštis – žinomas teatro ir kino aktorius, dainuojamosios poezijos koncertų organizatorius ir dalyvis. Gimė 1961 metų balandžio 26 d. Vilniuje. 1984 baigė Lietuvos konservatorijoje, (dabar – Lietuvos muzikos ir teatro akademija) aktorinio meistriškumo studijas (vad. A. Savickaitė, F. Jakšys, R. Vaidotas) ir nuo to laiko yra Valstybinio jaunimo teatro aktorius. Jis ne tik vaidina spektakliuose, bet ir kuria jiems muziką („Arklio Dominyko meilė“, „Briedis Eugenijus“).

G. Storpirštis daug dirba su jaunimu, nuo 1985 m. yra teatro studijos „Elementorius“ vadovas. Ne veltui šis aktorius, dainų autorius dažnai vadinamas bardų atgimimo tėvu. G. Storpirštis nuolat puoselėja dainuojamosios poezijos kultūrą. „Tamstoje“ laukia išskirtinis dviejų dalių vakaras su pamėgta dainuojamąja poezija ir teatro monologais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)