Pirmasis susitikimas įvyks jau rytoj, sausio 5 dieną, žurnalo ir portalo „Moteris“ rengiamame pirmame Lietuvoje filmo seanse. Jame dalyvaus pagrindinio moters vaidmens atlikėja Gabija Jaraminaitė. Renginys vyks Vilniaus kino teatre „Pasaka“.

Sausio 9 dieną filmo komanda ir kviestiniai svečiai rinksis į raudonojo kilimo premjerą Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre, o sausio 10 dieną kūrėjai vyks į susitikimus su žiūrovais Marijampolės „Spindulio“ kino teatre ir Kaune esančiame „Forum Cinemas“.

Lina Lužytė

Sausio 11 dieną pagrindinio vyro vaidmens atlikėjas D. Gavenonis susitiks su Panevėžio žiūrovais. Premjerinis seansas vyks kino centre „Garsas“.

Sausio 14-ąją rengiami net trys filmo seansai, lydimi pokalbių su komanda. Į „Minijos“ kino teatrą kviečiami Gargždų žiūrovai. Klaipėdos „Kultūros fabriko“ kino salėje įvyks filmo išankstinis rodymas bei susitikimas su žiūrovais, o Vilniaus gyventojai ir svečiai tądien laukiami „Skalvijos“ kino centre, kur filmo seansą lydės pokalbis su komandos nariais.

Sausio 18-ąją į filmo premjerą ir susitikimą kviečia Ukmergės kultūros namai, o sausio 19 dieną – Utenos „Taurakalnio“ kino teatras.

Arūnas Sakalauskas

Filmas „Amžinai kartu“ pasakoja vienos šeimos istoriją. Žmona (akt. G. Jaraminaitė) – tobulą šeimą kurianti moteris. Vyras (akt. D. Gavenonis) – nepriklausomas kaskadininkas, žmonos nenorui vis sugrįžtantis į mylimą filmavimo aikštelę. Ir jų dukra (akt. Eila Grybinaitė), neapsikentusi gražių vakarienių ir amžino nesusikalbėjimo, vieną dieną pabėga ir praneša policijai, kad ji neturi tėvų. Bet moteris nepasiduoda – jos scenarijuje nelaimingų žmonių negali būti.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)