„Photo Bike“ klubas gyvuoja nuo 2002 metų. Pirmasis oficialus klubo pristatymas įvyko 2008 m. Tauragėje fotoklubų suvažiavime. Narių skaičius klube nuolat kinta dėl įvairių priežasčių: vieniems pavogė dviračius, kitų šeimos pagausėjo, treti aptingo ir pan. Tačiau, likę klubo nariai mina dviračio pedalus, kai tik yra galimybė, pokštauja, rengia personalines parodas, siekia ne tik geresnės fotografijų, bet ir gyvenimo kokybės.

Pasak klubo narių, dviratis unikalus tuo, kad yra prieinamas visiems: menininkams ir ne menininkams, patyrusiems ir jauniems, mokantiems fotografuoti ir nemokantiems. Nesvarbu, kas tu, svarbu, kad patinka fotografuoti ir minti.

Dviračių istorijas pristatys:

Ramūnas Danisevičius
Inga Dinga
Dainius Labutis
Julijus Lozoraitis
Andrius Petrulevičius
Greta Skaraitienė
Vygintas Skaraitis
Rimas Šapauskas
Jonas Tučkus
Edita Urbonaitė
Virgilijus Usinavičius
Algis Velička

Renginyje skambės french house ir tropinio folk‘o ritmai (Rimas Šapauskas: https://soundcloud.com/sapauskas, Rambynas: https://www.mixcloud.com/simonas-rambynas/).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt