Įkvėpimo dailininkė semiasi ir iš muzikos, muzika jai labai svarbi, tai matome vos įžengę į galeriją, prie tapomo paveikslo pastatytas skaitmeninis pianinas, o fone nuolatos groja muzika. Pagrindinis dailininkės kūrybos motyvas – moterys. Naujoje dailininkės darbų serijoje atsiranda ir aguonos motyvų, kaip dailininkė teigia, šie motyvai nėra pasirenkami atsitiktinai, kiekvienas iš jų tarsi simbolis, turi savo reikšmę.

Daugiau žiūrėkite video reportaže.

Žurnalistė: Paulina Davidonytė

Projekto koordinatorė: Gabija Lydytė

Videografas: Mariusz Pyž

2022 m. birželio 10 – 12 d. Lietuvoje vyks antroji tarptautinė meno mugė „Art Compensa“.
Tai yra konkursinė, tarptautinė paroda, unikali Lietuvos menininkų forumo ir susitikimų su publika platforma. Mugė yra skirta ne galerijų, tačiau menininkų ir jų kūrybos pristatymui.

„Compensa“ koncertų salės erdvėse jus įtrauks tapyba, grafika, fotografija, skulptūra. Savo kūrybą pristato 50 autorių. Ekskursijos, kūrybinės dirbtuvės ir gyvai kuriamas menas – tik dalis lankytojų lauksiančių pramogų. Kviečiame susipažinti su „Art Compensa“ – 2022 autoriais ir susitikti su jais meno mugėje.

Daugiau apie meno mugę galite rasti renginio tinklapyje ir socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją