Mokytojų pasitikimui ruošėsi Mokinių komiteto nariai ir didelis salsos šokėjų būrys. Visa tai priminė Havajų salas, kaitrią saulę, šviesų smėlį ir nuostabų jūros paplūdimį, kuriame kiekvienas norėtų pailsėti. Gimnazistai mokytojus sutikdavo šūkiu: „Moku‘ aina o Hawaii“ (Sveiki atvykę į Havajus). Šiandien pailsėkite Havajuose! Svetingi čiabuviai mokytojus puošė havajietiškais spalvingais karoliais, kvietė atsipalaiduoti ir atsipūsti paplūdimio kavinėje, kurioje vaišino gaiviomis sultimis. Šokėjai salsos ir ča-ča žingsneliais kvietė mokytojus linksmai su jais pašokti. Po entuziastingo ir linksmo sutikimo visi su šypsena išsiskirstė į pamokas.

Mokytojų dienos proga mokytojai galėjo pamokose pailsėti ir pasidžiaugti savo darbo rezultatais. Ypač įdomią pamoką surengė 2G klasė, mokytoją sveikinę akordeono kūriniais, kuriuos mokytoja turėjo atspėti. 1F klasė, susiskirsčiusi grupelėmis, kūrė plakatus - sveikinimus mokytojai. 4GH mokiniai pamokoje žiūrėjo linksmuosius mokomuosius filmus. Kūno kultūros mokytojams 2C ir 2D klasės gimnazistai surengė išbandymus - mokytojai turėjo atlikti mankštą, estafetes bei komandinius žaidimus. Rašybos taisykles mokiniai tikrinosi lietuvių kalbos pamokose, o 2A klasė grupelėse turėjo sugalvoti kuo daugiau lietuviškų patarlių ir patarimų. Daugelyje klasių vyko įvairios viktorinos, žaidimai, testai. Mokytojai šypsojosi, juokėsi, džiaugėsi mokinių išradingumu, ir, tikimės, šią dieną galėjo pajusti, kad jų darbas yra įvertintas.

Ilgosios pertraukos metu gimnazija vėl skendo muzikoje, gėlėse ir linksmame šurmulyje. Mokiniai koncertavo ant išradingai suręstos scenos 2-jo aukšto fojė, dėkojo mokytojams už jų atsidavimą, nuoširdų darbą ir buvimą kartu. Gimnazijos muzikinė roko grupė „Rūkas“ „užkūrė“ visus linksmumu ir energija. Direktoriaus padėkos raštais, gėlėmis ir šokoladais buvo apdovanoti keturiolika 2015-ųjų metų mokytojų nominantų. Mokiniai džiaugėsi, kad jų dėmesys ir pagarba mokytojams įnešė daug džiaugsmo į pedagogų kasdienybę

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)