Kaip žada organizatoriai, eisenoje, kuri prasidės 14 valandą, žingsniuos ir apie tūkstančiai vilniečių ir miesto svečių. Kalbama, jog vien Dainų šventės dalyvių eisena sudarys keletą kilometrų, tad renginys turėtų būti įspūdingas.

Simboliškai šimtmečio eitynėmis vadinamame renginyje buvo galima stebėti ir spalvingai pasipuošusius įvairių ansamblių narius bei atlikėjus.

Eisenos pabaigoje – didžėjus su šokėjomis, o koncerte bus galima išvysti ir ne vieną populiarų atlikėją. Apie tris valandas truksiančią eiseną vainikuos Dainų šventės koncertas „Vienybė težydi“, kuriame laukiama net 12 000 dainininkų iš visos Lietuvos.

Kaip ir 1924-aisiasi, kai Lietuvoje buvo surengta pirmoji Dainų šventė, šiandien ir vėl buvo minima dainų diena. Po įspūdingos eisenos iš Katedros aikštės į Vingio parką, miestiečiai ir miesto svečiai čia susirinko į Dainų dienos koncertą „Vienybė težydi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)