Kas tai? Tiesiog, pokštas? Pasiruošimas naujam projektui? Dar šį rudenį „Domino“ teatras pristatys iki šiol Lietuvoje neregėtą projektą – „Sex guru“, kuriame šie du vyrai virs tikrais lektoriais bei sekso (ir ne tik) ekspertais.

Šį projektą režisuoja visiems puikiai pažįstamas aktorius bei režisierius Sakalas Uždavinys. „Perfrazuojant fiziką Richardą P. Feynmaną, spektaklis, kaip seksas: žinoma, gali duoti tam tikrų praktinių rezultatų, bet mes tai darome ne todėl“ , - apie būsimą kūrinį teužsimena S. Uždavinys. „Domino“ teatras šį projektą jau yra pristatęs Lenkijos publikai, kur jis buvo puikiai priimtas, per pusę metų šioje šalyje projektas rodytas jau apie 200 kartų.„Džiaugiamės galėdami pristatyti šį unikalų projektą Lietuvos publikai. Šis šou spektaklis jau ne vienerius metus sėkmingai rodomas ne tik West End teatre Londone, bet ir kitose šalyse. Neabejoju, kad Algio Ramanausko ir Arūno Sakalausko pasirodymai savotiškai paveiks daugelio žiūrovų gyvenimus bei į Lietuvos teatro gyvenimą įpūs daugiau šviežio oro. Toks projektas pristatomas pirmą kartą Lietuvoje“, - sako „Domino“ teatro direktorius Egidijus Baranauskas. Akimirkos iš projekto "Sex guru" fotosesijos - DELFI galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)