Šiemet konkurse dalyvavo 65 menininkai iš trijų Baltijos valstybių (Lietuva, Latvija, Estija).

Po pirmojo tarptautinės vertinimo komisijos balsavimo etapo paaiškėjo penkiolika projekto finalininkų, kurie pretenduoja į projekto „Jaunojo tapytojo prizas“ laimėjimus.

Iki spalio 27 dienos vakaro, Jus, mieli DELFI skaitytojai, kviečiame balsuoti ir išrinkti „Publikos prizo“ laimėtoją. Juo taps daugiausiai Jūsų balsų surinkusio darbo autorius.

Šiame balsavime savo nuomonę apie patikusį tapybos darbą galės pareikšti tiek lietuviai, tiek latviai ir estai. Iš vieno IP galima balsuoti ne daugiau nei 20 kartų.

Spalio 28 dieną įvyks projekto „Jaunojo tapytojo prizas 2011“ apdovanojimų vakaras, kurio metu bus apdovanotas ir „Publikos prizo“ laimėtojas.

2011.10.20 – 2011.11.12 Vilniaus dailės akademijos ekspozicijų salėje „Titanikas“ (II aukšte) veiks projekto finalininkų paroda.

Kviečiame balsuoti čia:


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)