Kultūros baro „Kablys“ riedlenčių parkas virto cirko arena, kurioje ant lynų savo pasirodymus rodė ekvilibristai, riedlenčių parko apačioje važinėjosi vienaračiai, žonglieriai atliko savo triukus. Cirko atstovai pripažino, kad „Kablio“ riedlenčių parkas nėra profesionaliai pritaikytas cirko vaidinimams, todėl daugybės triukų jie negalėjo atlikti taip, kaip galėtų. „Bet mūsų vaikai labai laimingi pasirodydami tokioje vietoje. Publika buvo puiki“, – sakė cirko vadovė

Po cirko pasirodymo veiksmas persikėlė į lauką, į Jurgos Ivanauskaitės skverą, kuriame savo performansą rodė kūrybinis susivienijimas „Bad Rabbits“. Šou pavadintas „Tomorrow belongs to me“ buvo skirtas ironiškam požiūriui į JAV spindesį ir skurdą. Vaizdingas spektaklis daug emocijų dovanojo ir suaugusiems, ir vaikams.

Vakaro programa buvo skirta daugiau suaugusiems lankytojams. Žiūrovai išvydo susivienijimo TATATO pasirodymą, kuriame derėjo sutartinės, eletroninė muzika, pučiamieji ir vaizdo projekcijos. Taip buvo galima išvysti jaunųjų kūrėjų spektaklius „Iliuzijos“, „Pamoka“, „Rezervatas“ bei loop stiliaus atlikėjo GON pasirodymą. Maratonas baigėsi jungtine improvizacija „Radiodžemas“, kuriai vadovavo Mantas Meškerys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją