Avarija, per kurią žuvo S. Puskepalis, įvyko užvakar apie 18.20 val. federalinio greitkelio M-8 167-ajame kilometre.

Kaip praneša regiono spaudos tarnyba, „Mercedes Benz“ vairuotojas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su sunkvežimiu MAZ. Po to sunkvežimis nuvažiavo į griovį ir apvirto, apgadindamas tvorą ir apribodamas laukinių gyvūnų išėjimą. „Mercedes“ taip pat įvažiavo į griovį.

Automobilį vairavo 29 metų vyras, o keleivio vietoje sėdėjo S. Puskepalis. Preliminariais duomenimis, abu jie mirė nuo per avariją patirtų sužalojimų. Sunkvežimio vairuotojas buvo paguldytas į ligoninę.

Portalas rbc.ru skelbia, kad jis žuvo veždamas paramą rusų okupantams Ukrainoje.

S. Puskepaliui buvo 56 metai. Jis gimė 1966 m. balandžio 15 d. Kurske, lietuvio geologo Vytauto Puskepalio ir bulgarės šeimoje.

1985 m. baigė Saratovo teatro mokyklą, 2001 m. – RATI (GITIS) režisūros fakultetą Maskvoje. Buvo A. S. Puškino Magnitogorsko dramos teatro ir Rusijos valstybinio akademinio Fiodoro Volkovo vardo dramos teatro (Jaroslavlis) vyriausiasis režisierius.

Nuo 2019 m. rugpjūčio – Jaroslavlio Volkovo dramos teatro meno vadovas.

Filmuose vaidino nuo 2003 m., pirmą kartą suvaidino epizodinį vaidmenį Aleksejaus Uchitelio filme „Pasivaikščiojimas“ (The Walk, 2003).

2010 m. Berlyno kino festivalyje laimėjo „Sidabrinį lokį“ už vaidmenį filme „Kaip aš praleidau šią vasarą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)