Atsisveikinimas su velioniu vyks Kompozitorių namuose (A. Mickevičiaus g. 29, Vilnius) liepos 20 d. (antradienį) nuo 15 val. iki 20 val. ir 21 d. (trečiadienį) nuo 9 val. Urna išnešama trečiadienį – liepos 21 d. 12 val. Laidojimas Vilniaus Antakalnio kapinėse Menininkų kalnelyje. Taip pat liepos 21 d. (trečiadienį) 9 val. vyks šv. Mišios Vilniaus Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo bažnyčioje (Sėlių g. 17).

Algirdas Klova (g. 1958 m. spalio 26 d. Kaune) – Lietuvos kompozitorius, muzikantas, etnomuzikologas. Algirdas Klova – universalus kompozitorius bei atlikėjas: autentiško lietuvių folkloro entuziastas, savo vadovaujamuose kolektyvuose grojęs smuiku ir įvairiais liaudies instrumentais. Buvo aktyvus ir kitose liaudies muzikai artimose srityse – nuo kompozicijų liaudies instrumentų ansambliams ir kapeloms iki country ir world muzikos. Senųjų lietuvių dainų ir sutartinių atgarsių netrūksta ir jo kuriamoje akademinės stilistikos muzikoje, ir džiazo bei popmuzikos kompozicijose. Koncertuose ir festivaliuose Algirdą Klovą dažniausiai buvo galima išvysti grojant su folkloro grupe „Vydraga“, kuriai jau per 20 metų, skelbia Lietuvos muzikos informacijos centras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)