Per savo 25-erius kūrybos metus, A. Cholina ne kartą spaudoje įvardinta kaip išskirtinio talento savininkė. Pati choreografė kuklindamasi sako, kad tiesiog myli savo darbą ir stengiasi nepriekaištingai jį atlikti.

Spalio 20 d. vykusioje spaudos konferencijoje A. Cholina, režisierius Rimas Tuminas, J. Vachtangovo teatro aktoriai bei choreografės bendramintis Marijus Jacovskis pristatė choreografės kūrybos retrospektyvos programą, kuri skirta jos 25-erių kūrybos metų paminėjimui.

R. Tuminas ir kiti kolegos nevengė skambių epitetų skirtų choreografei. „Tai talentas, kuris garsina Lietuvą. Anželika moka pasimetusius vyrus paversti tikrais, o nedrąsias moteris – pasitempti ir pasitikėti savimi. Ji be proto daug reikalauja, jai vis negana ir negana“, – juokdamasis sakė režisierius. Pati choreografė tepridėjo, jog to reikalauja ne sau, o spektakliams.

Jevgenijus Kniazevas, kuris atlieka Aleksejaus Karenino vaidmenį, taip pat negailėjo šiltų žodžių A. Cholinai. „Nors ji lietuvė, tačiau mes ją taip pat laikome sava. Ji ne tik jūsų, bet ir mūsų šalies pasididžiavimas“, – sakė aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)