Arvydo Anušausko fotografijų paroda galerijoje  „Oslo namai – meno erdvė“, Mindaugo g. 27, atidarymas liepos 9 d. –18 val.

Kai šešėliai virsta vaizdais

Dažniausiai einame per daug nežiūrėdami, kokie vaizdai mus supa. Beveik kaip prisiminimai, kurie laikui bėgant išblunka – lieka tik spalvos ir pirmas įspūdis. Net forma paskęsta kažkokiam rūke. Norėdami pagauti tą akimirką, galime po liūties nueiti pasivaikščioti Vilniaus senamiesčio gatvelėmis. O galima paieškoti nakties spalvų ir atspindžių Venecijos, Romos, Paryžiaus senamiesčiuose.

Kiekvienas mūsų pagautas spalvų žaismas išliks nepakartojamas. Surinkta akimirkų istorija. Tai ne veidrodinis atspindys, kurį galima vėl ir vėl pamatyti. Čia nereikia derinti spalvų ir šviesų. Jos pačios atsiranda ir išnyksta. Rezultatas, kurio niekas negalėtų pakartoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją