„Mes jau nebetikime jokiais pranašais ir nebelaukiame apokalipsės, nes turime savo vedlį į pažadėtąją žemę – Zenoną. Jis visada buvo tas, kuris lydi mus nelengvoje kelionėje į rampos šviesą, į gerbėjų širdis ir į žiūrovų pilnas sales! Todėl išliekame jam ištikimi ir šiais metais. Nesame egoistai, todėl į naują erą kviečiame visus, kurie trokšta neeilinių linksmybių, neužmirštamų kelionių ir dievina Keistuolių teatrą!“ – sako kelionės vedėjas Jeronimas Gvazdikas (aktorius Aidas Giniotis).

Tarptautinės teatro dienos proga bus įteiktos Zenonų statulėlės tiems teatro meno puoselėtojams, kurių nuopelnus ne visada geba įvertinti auksinių kryžių, liūtų, palmių, oskarų dalintojai. Sudėtingoje, tačiau itin linksmoje kelionėje į Zenono pažadėtąją žemę visus susirinkusius Keistuolių teatre lydės intymi(-ų) vyrų trupė „Erelis”, kabaretas „Atsakyk už save”, dainų autorius ir atlikėjas Domantas Razauskas, Andrius Kaniava su sunkiosios muzikos orkestru „Musė”, maestro Andriaus Kulikausko diriguojama „Kuli family”, vokalinis - ritualinis ansamblis „Kapų balsai“, „Solo ansamblis“ ir dar daugelis kitų ne mažiau žinomų ir garsių pasaulinio garso kūrėjų ir atlikėjų. „Ramiai sėdėti tikrai neteks – garantuoju savo nedylančiu ir išpuoselėtu talentu,” – teigia kitas XII “Zenononų” teikimo ceremonijos vedėjas Plačidas Domingas (aktorius Robertas Aleksaitis).

Dvyliktą kartą teikiamas „Zenonas“ vėl pakeitė savo pavidalą. Buvęs metaliniu, popieriniu, moliniu, skirtingų dydžių ir formų, ilgainiui įgijęs stebėtino panašumo į Velykų salos statulas, šiais metais tampa bilietu į naują erą ir Keistuolių teatro globėjo pažadėtąją žemę. Todėl išsiruošusių į kelionę prašoma pasiruošti nuotykiams ir nusiteikti, kad kiekvienas iškeliausiantis bus patikrintas metalo detektoriumi, alkoholio matuokliu, o praėjusiems patikrą teatro fojė bus sukrautas lagaminas laimingai „Zenonų“ teikimo ceremonijos pradžiai ir pabaigai.

Visi norintys išgyventi 2012 metų pasaulio pabaigą ir dvyliktą kartą išvysti Keistuolių teatre vyksiančią siautulingą, šiais metais apokalipsės vertą “Zenonų” įteikimo ceremoniją, bilietus gali įsigyti Keistuolių teatro kasoje bei internete. Kelionės ir Zenonų teikimo ceremonijos startas – 19 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją