„Socialiniuose tinkluose daug laiko nepraleidžiu, nesu tas, kuris naršo dažnai, – kalbėjo „Žalgirio“ naujokas. – Kartas nuo karto prisijungiu, pamatau kažką juokingo, sužinau naujienų, bet nesu taip giliai įsitraukęs.“

Krepšininkas, dažniausiai savo socialinių tinklų reikmėms naudojantis „Twitter“, prisipažino, jog šį socialinį tinklą dažniausiai naudoja pramoginiams tikslams, sekdamas įvairias juokingas paskyras ar ieškodamas sau aktualios informacijos.

„Dažniausiai socialiniuose tinkluose seku puslapius, skelbiančius juokingus dalykus, seku aktualią man informaciją skelbiančias paskyras, sporto puslapius, interneto „memų“ paskyras. Tuos puslapius, kurie mane pralinksmina“, – teigė T. Walkupas.

Žaidėjas „Instagram“ tinkle turi beveik 9 tūkstančius sekėjų. Amerikiečio teigimu, pasirašius sutartį su „Žalgiriu“ socialiniame tinkle jį užplūdo gerbėjų sveikinimai.

„Socialiniuose tinkluose šiek tiek bendrauju ir su krepšinio sirgaliais. Daug žmonių pasveikino mane prisijungus prie Kauno „Žalgirio“. Tai buvo puiku, su kai kuriais iš jų pakalbėjau. Buvo smagu“, – teigė žalgirietis.

Antroje #FollowMeZalgiris reportažo dalyje „Žalgiris TV“ kūrybinė grupė atrinko keletą

T. Walkupo „Instagram“ tinkle skelbtų nuotraukų, apie kurias krepšininkas trumpai papasakojo. Sužinosite apie krepšininko brolius, antruosius T. Walkupo namus, mėgstamiausią TV serialo veikėją bei kitus dalykus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)