Shaqo dėmesį patraukė D. Motiejūno sutrikimas per atkrintamąsias ketvirtfinalio rungtynes namie su „Golden State Warriors“. Jeigu tiksliau, jo kova dėl kamuolio po savuoju krepšiu ir pasimetimas prieš jį prarandant.

„Viskas yra karšta“, – kvatojasi Shaqas, žiūrėdamas į D-Mo, kuris kamuolį laidos kūrėjų išrinktame epizode iš tikrųjų gaudo lyg karštą bulvę.

Taip pat į Shaqo penketuką pateko D-Mo komandos draugas Patrickas Beverley, pabandęs blokuoti baudos metimą, ankstyvas LeBrono Jameso džiaugsmas ir dar keletas smagių epizodų:

Primename, kad NBA sezonas D-Mo ir „Rockets“ komandai jau baigėsi. Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijoje Hjustono ekipa 1-4 pralaimėjo „Golden State Warriors“ krepšininkams.

Pastarąją savaitę D-Mo ne kartą buvo atsidūręs pasaulio žiniasklaidos akiratyje. Daug dėmesio sulaukė lietuvio griuvimas aikštėje, kai ant jo paliktos prakaito linijos paslydo ir traumą patyrė Stephenas Curry.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)