„Raptors“ klubo ir NBA lygos sekmadienio vakarą išplatinta informacija apie tai, kad J. Valančiūnas dėl čiurnos traumos šioje pusfinalio serijoje nebežais, sulaukė audringos klubo fanų reakcijos.

Dalis gerbėjų griebėsi už galvų šaukdami, kad ši žinia reiškia „Raptors“ sezono pabaigą, tačiau dalis fanų liko sugluminta: ką reiškia toks generalinio komandos vadybininko Masai Ujiri poelgis?

„Ši trauma – tai baisus dalykas ekipai. Tačiau „Raptors“ sprendimas anonsuoti šį įvykį yra absurdiškas, tiesiog kvailas. Reikėjo pasakyti, kad Jonas gali sugrįžti bet kurią dieną, jog varžovai nežinotų – ar jis žais ar ne, kad nuolat būtų parengtyje.

Galbūt lygiai tą patį „Heat“ daro su Hassanu Whiteside‘u, apgaudinėdami mus ir manipuliuodami informacija. Juk H. Whiteside‘o trauma atrodė kur kas baisiau, o dabar mes girdime, kad į aikštelę jis sugrįš jau artimiausiu metu“, – oficialiame komandos fanų forume piktinosi vartotojas „EJaggit“.

Netrūko ir tokių, kurie dėl J. Valančiūno traumos puolė kaltinti Dwyane‘ą Wade‘ą – būtent bandydamas blokuoti šio žaidėjo metimą ir susižeidė lietuvis.

„D. Wade‘as. Visų pirma jis negerbia mūsų nacionalinio himno, o vėliau dar ir traumuoja J. Valančiūną“, – rašė „DHK“.

Visgi panašaus tipo „rašytojai“ greitai buvo užčiaupti.

„D. Wade‘as yra nešvarus žaidėjas, kuris ne kartą yra sužalojęs varžovus, ypač – Rajoną Rondo. Tačiau kaltinti jį dėl JV traumos – absurdiška. Aš esu nustebęs, kad JV iškrito iš rikiuotės taip ilgam. Jis neatrodė taip blogai, neatrodė, kad nusileido ant čiurnos visa savo jėga. Be to, kam komanda pranešė šitą informaciją taip anksti? Kodėl nebuvo galima šiek tiek paspekuliuoti, pasakyti, kad jis grįš artimiausiu metu? O dabar varžovai jau ramiai gali ruoštis rungtynėms žinodami, kad JV nebus“, – savo nuomonę išsakė vartotojas „WaltFreizer“.

J. Valančiūno trauma:

H. Whiteside'o trauma:

Ne vienas „Raptors“ fanas pažymėjo, kad dabar išmušė rezervinio komandos vidurio puolėjo Bismacko Biyombo valanda ir tiesiog melste meldė, kad aikštelėje daugiau nepasirodytų itin prastai žaidžiantis argentinietis Luisas Scola (per trejas serijos su „Heat“ rungtynes jis žaidė vos 5 min., nepelnė nė taško ir prametė abudu tritaškius).

„Na ką gi, atėjo laikas B. Biyombo pasikelti savo vertę laisvųjų agentų rinkoje. Ir, Dieve mano, tegul tik nežaidžia L. Scola“, – pažymėjo vartotojas „RaptorsLife“.

„Krepšinio Dievai nekenčia mūsų. Netgi jei J. Valančiūnas ir nežais, Luisas Scola neturi teisės rungtyniauti nė akimirkos. Jau geriau išnaudoti Patricką Pattersoną, B. Biyombo, tačiau tik ne L. Scola“, – pažymėjo „Air Canada“.

Nors daugumos komandos fanų nuotaikos – pesimistinės, yra ir pozityvumo situacijoje bandančių įžvelgti krepšinio gerbėjų.

„Tai brutali naujiena, sugadinusi visą mano savaitę. J. Valančiūnas buvo ant bangos, tempė komandą ant savo pečių, o mūsų gynėjai galų gale pradėjo į jį žiūrėti ir atlikti perdavimus. Jo išnaudojimas buvo toks, kokio neregėjome per visą lietuvio karjerą NBA. Tai yra labai karti piliulė, kurią reikia nuryti – ypač todėl, kad serijoje išsiveržėme į priekį ir pirmaujame.

Dabar viskas krenta ant K. Lowry pečių. Mums reikia superherojaus, kad jis galėtų ištempti šitą seriją. Kai J. Valančiūnas jau buvo patyręs traumą anksčiau, aš maniau, kad mes subyrėsime, tačiau sugebėjome išlikti paviršiuje. Mums reikia B. Biyombo indėlio, kitokio DeMaro DeRozano pasirodymo. Taip, situacija nepalanki, tačiau kapituliuoti nėra prasmės“, – konstatavo „SlothRop8“.

Tuo metu vartotojas „Lateral Quicks“ mano, kad „Raptors“ turi šansų tik tuo atveju, jei nežais ir „Heat“ milžinas H. Whiteside‘as.

„Jeigu H. Whiteside‘as taip pat iškrito iš rikiuotės, mes turime šansų. Tačiau jeigu jis grįš sveikas, mums vėl reikės pradėti mėtyti tritaškius, bus labai sunku. Nors turime gerų snaiperių, kol kas mums tai daryti ne itin sekėsi. Jeigu K. Lowry žais taip, kaip trečiose rungtynės, dar gali būti visko, bet bus nelengva.“

Ketvirtosios serijos rungtynės vyks naktį iš pirmadienio į antradienį Majamyje 3 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)