Žalgiriečiai rungtynės Atėnuose pralaimėjo 76:84, nors rungtynėse ne kartą buvo perėmę iniciatyvą ir turėjo galimybių nugalėti. Š. Jasikevičiaus tokia mačo baigtis akivaizdžiai netenkino.

Jis krepšininkams išrėžė ilgą kalbą, kurios idėja – priversti žaidėjus įsisąmoninti, kad ši komanda gali kovoti dėl pergalių.

„Nesvarbu, su kuo žaidžiame, kokioje arenoje, kas mūsų varžovai. Mes tikimės laimėti. Galbūt jūs manimi netikite, bet man visiškai vienodai, ką jie kalbėjo apie mus prognozuodami arba kažkur kitur. Mes turime gerą, labai gerą komandą“, – kalbėjo treneris.

„Galbūt jūs per tokias rungtynes ateinate tiesiog gerai sužaisti. Tačiau mes nekovojome. Mes turime kovoti kūnu, turime kovoti protu. Protas dažnai yra daug svarbesnis tokiose situacijose. O šį kartą mes tiesiog padarėme pernelyg daug klaidų, kad laimėtume“, – tęsė Š. Jasikevičius.

„Ar jūs suprantate, kokie geri galite būti? Mano nuomone, tai tiesiog iššvaistyta galimybė. Tačiau mes dar turime 29 rungtynes pasitaisyti. Nesvarbu, su kuo žaisime – CSKA, „Fenerbahce“, mano tikslas tose rungtynėse ne tik kovoti, bet laimėti. Aš tikiuosi, kad jūs suprasite, kad maži dalykai vėliau gali tapti dideliais. Pirmyn!“, – žaidėjus ragino specialistas.

Jūsų dėmesiui – emocinga Š. Jasikevičiaus kalba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)