1990-ųjų rugpjūčio 30 d. Ispanijos ACB lyga nusprendė surengti draugiškas rungtynes tarp tuo metu geriausių čempionato krepšininkų. Kad mačas būtų patrauklesnis žiūrovams, reginio organizatoriai pamėgino pasikviesti svečią iš už Atlanto. Bandymas buvo sėkmingas – atvykti į Barseloną sutiko tuo metu link karjeros piko kopianti Čikagos „Bulls“ superžvaigždė M. Jordanas.

Nors savo sąskaitoje Michaelas dar neturėjo nė vieno NBA čempiono žiedo, jo atvykimas Barselonoje sukėlė tikrą ažiotažą. Gynėjas išbėgo ant parketo per „oranžinių“ ir „žydrųjų“ komandų rungtynes ir kiekvienos iš jų gretose sužaidė po vieną kėlinį (tuo metu Europoje dar buvo žaidžiami du kėliniai po 20 min., – Krepšinis.lt).

NBA garsenybė per tas rungtynes iš viso pelnė 37 taškus – 16 pirmoje mačo pusėje ir 21 po pertraukos. Į krepšį jis pasiuntė 7 iš 11 tritaškių metimų.

Mačą 100:87 laimėjo „žydrieji“, kurių gretose antroje mačo pusėje ir žaidė M. Jordanas.

Netikite tuo, ką skaitote. Galite įsitikinti savo akimis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)