„Kaip sakoma „visi geri dalykai kada nors baigiasi“. Deja, bet tai tiesa. Ši kelionė buvo labai ilga, bet tai ką mes pasiekėme yra puiku. Sveikinu visus sirgalius ir Klaipėdos miesto gyventojus, dėkoju jums labai už palaikymą ir dosnumą!

Ypač dėkoju savo komandos draugams – tiek daug mes nebūtumėme pasiekę be atsidavimo vienas kitam. Dėkoju trenerių štabui ir visai komandos organizacijai už šią galimybę vilkėti „Neptūno“ marškinėlius. Ir jeigu mūsų keliai daugiau nesusikirs, norėčiau pasakyti, kad man buvo malonumas čia žaisti“, – socialiniame tinke „Instagram“ savo dėkingumu dalijosi D. Ewingas.

Amerikiečio vedamas „Neptūnas“ Europos taurėje nužygiavo iki antrojo etapo, kuriame buvo per žingsnį nuo atkrintamųjų varžybų, o LKL čempionate pasidabino sidabro medaliais, finale 1-4 nusileidęs Kauno „Žalgiriui“.

D. Ewingas LKL pirmenybėse vidutiniškai rinko po 13,2 taško ir 3,6 rezultatyvaus perdavimo, o istorinėje serijoje su „Lietuvos rytu“ (laimėjo 3:2) – 17,2 taško ir 3,4 rezultatyvaus perdavimo. Be to, jis ne tik baudų metimais pelnė lemiamus taškus, bet ir paskutinėje vilniečių atakoje perėmė kamuolį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)