Incidentas užfiksuotas rungtynių tarp „Budučnost“ ir Bilejo Poljes „Jedinstvo“ komandų. Supykęs, kad arbitras komandos draugui užfiksavo žingsnių pažeidimo taisyklę, 30-metis 201 cm ūgio T. Dragičevičius priėjo prie teisėjo Vladano Šundico ir abiem rankomis suspaudė jo galvą, taip sukeldamas nemažą chaosą aikštės viduryje.

Nors nuo tolimesnių veiksmų T. Dragičevičių sustabdė komandos draugai, krepšininkas buvo diskvalifikuotas, o po mačo, išnagrinėjus įvykį, jam skirta 5000 eurų bauda. Taip pat žaidėjas suspenduotas neribotam laikui iki kito lygos oficialaus pranešimo.

Pažymėtina, kad po šio incidento arbitras išvyko į ligoninę tikrintis, tačiau medikai jokių galvos pažeidimų nediagnozavo.

Anksčiau T. Dragičevičius yra žaidęs Eurolygoje, atstovavęs Serbijos ir Juodkalnijos jaunimo rinktinėms. 2008-ųjų NBA naujokų biržoje jį 53-uoju numeriu pašaukė Jutos „Jazz“, tačiau stipriausioje pasaulio lygoje serbas taip ir nedebiutavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)