Bostono „Celtics“ lyderis praėjusią naktį pelnė 28 taškus, padėjo komandai po pratęsimo laimėti rungtynes 105:94 ir išlyginti Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijos iki keturių pergalių rezultatą 2-2.

I. Thomasui baigus atsakinėti į žurnalistų klausimus, abu jo sūnus surengė savąjį šou. Vienas jų, Jamesas, netgi išdrįso pasakyti, kad „Isaiah yra geriausias krepšininkas“.

175 cm ūgio mažylis NBA naujokų biržoje 2011 metais buvo pašauktas paskutinis 60-tas, bet tai nesutrukdė jam tapti lygos žvaigžde. Šiemet I. Thomasas žaidžia geriausią karjeros sezoną – reguliariajame sezone vidutiniškai rinko 22,2 taško ir 6,2 rezultatyvaus perdavimo.

O štai atkrintamosiose varžybose gynėjas savo rezultatyvumo padidino net iki 28,3 taško. Trečiose serijos rungtynes I. Thomasas į „Hawks“ krepšį švystelėjo net 42 taškus.

Krepšinis.lt siūlo susipažinti ir su istorija, kodėl gynėjas buvo pavadintas legendinio Isaiah Thomaso garbei: dabartinio „Celtics“ žaidėjo tėvas buvo didžiulis „Lakers“ gerbėjas, todėl susilažino, kad jeigu 1989 metų finalą laimės Detroito „Pistons“, jis savo sūnų pavadins dukart NBA čempiono garbei.

Los Andželo ekipa neturėjo jokių vilčių ir finalą pralaimėjo 0:4, o I. Thomaso tėvas laikėsi savo žodžio ir sūnų pavadino „Pistons“ legendos garbei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją