Pasirengimą sezonui pradėjęs Vitorijos klubas savo feisbuko profilyje pasidalijo vaizdo klipu, kuriame įamžinta T. Sedekerskio tritaškių treniruotė. Su pagrindine komanda ir Andrea Bargnani kartu besitreniruojantis lietuvis į krepšį šaudo lyg aukščiausio lygio snaiperis – tinklelį skrodžia vienas metimas po kito.

Iš eilės puolėjas į krepšį meta 20 kartų ir visi jo metimai – taiklūs.

Socialiniame tinkle šis įrašas sulaukė didelio dėmesio ir fanų nustebimo.

„Kas tas Tadas? Iš kur jis?“, – vienas po kito teiraujasi Ispanijos krepšinio gerbėjai, tačiau įdėmiau sekantys Vitorijos klubo gyvenimą T. Sedekerskio pavardę jau turėjo būti girdėję.

Kiek anksčiau T. Sedekerskis jau yra rungtyniavęs pagrindinėje Vitorijos ekipos sudėtyje, tačiau praėjusį sezoną žaidė antroje pagal pajėgumą Ispanijos krepšinio lygoje, Hueskos „Penas“ ekipoje ir per rungtynes vidutiniškai rinko po 6,8 taško.

Šią vasarą puolėjas turėjo atstovauti Lietuvos aštuoniolikmečių rinktinei Europos čempionate Turkijoje, tačiau jis buvo nukeltas.

T. Sedekerskis viliasi, kad šiame sezone jam vėl atsivers durys į pagrindinę Vitorijos komandos sudėtį ir jis galės išmėginti jėgas Eurolygos turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)