Saulėtą antradienio vakarą ant Palangos miesto stadiono vejos išbėgo dvi ambicingos komandos: vyrų rinktinės krepšininkams iššūkį metė personalo komanda.

Trash talking’as vyksta jau visą savaitę, chebra ruošiasi, mes irgi po truputį apšilinėjame. Spaudimą tikrai darysime, visaip: tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Edgaras Ulanovas tikrai gerai žaidžia futbolą ir bus pavojingas, bet kas baisiausia, kad jie visi labai gerai bėga“, – prieš rungtynes teigė Darius Maskoliūnas.

Prieš susitikimą varžovų stipriųjų pusių įvardinti nenorėjęs Mantas Kalnietis nesikuklino ir teigė, jog jis ir E. Ulanovas yra krepšininkų komandos lyderiai.

„Ambicijos labai didelės, nesiruošiame nusileisti varžovams. Gerbiame trenerius, medicinos personalą, bet čia pasidavimų nebus. Gal pasirodysiu nekuklus, bet manau, kad aš ir Edgaras būsime vieni geriausių, nes dažnai pažaidžiame“, – mintimis dalinosi M. Kalnietis.

Ir nors susitikimo pradžioje greitą ir efektingą įvartį pelnė Tomas Masiulis, netrukus krepšininkų komanda atsigavo po šalto dušo ir pasipylė įvarčiai. Rezultatą išlygino Arnas Butkevičius, tada po kontroversiško teisėjo sprendimo (kurio aikštėje net nebuvo) įvartį galva pelnė M. Kalnietis, suklaidinęs varžovus pasižymėjo ir Rokas Jokubaitis.

Personalo ekipa vis bandė suregzti sėkmingas atakas, bet įvarčiais jų paversti nepavyko. Galiausiai pasižymėjo LKF rinkodaros vadovas Justinas Liaudinskas, bet čia pat taikliais smūgiais atsakė E. Ulanovas ir M. Kalnietis.

Po sėkmingos greitos atakos D. Maskoliūnas sušvelnino rezultatą, bet kitoje aikštelės pusėje vėl pasižymėjo M. Kalnietis su E. Ulanovu.

Dar vieną paguodos įvartį personalo komandai pelnė vyrų rinktinės viešųjų ryšių vadovas Vaidotas Zajarskas, bet krepšininkai taip pat atsakė taikliu Tado Sedekerskio smūgiu ir šventė užtikrintą pergalę rezultatu 10:4.

Vieną įvartį pelnęs ir ne kartą varžovų gynybos sienas aštriais prasiveržimais ardęs R. Jokubaitis po susitikimo teigė, kad pergalę lėmė jaunatviškumas ir geras intensyvumas.

„Pergalė be didesnio pasipriešinimo, bet tikrai jaučiasi nuovargis ir prieš laisvą dieną labai gerai pajudėjome. Vien tik geros emocijos. Tas jaunatviškumas, užbėgome šonais, visada palaikėme gerą intensyvumą, varžovus nuvarginome ir stipriai išsiveržėme į priekį. Rungtynių pabaigoje praleidome porą įvarčių, tačiau jie jau nieko nelėmė“, – pasakojo R. Jokubaitis.

Lyderio vaidmenį pateisinęs ir įvartį Cristiano Ronaldo stiliumi atšventęs E. Ulanovas džiaugėsi neeiline galimybe pasivaržyti ir pasisemti puikių emocijų.

„Geros emocijos, aš manau, kad visi laukė šito vakaro, nes šiemet neeilinė galimybė pažaisti futbolą. Labai gerai sukelti emocijoms ir pasivaržyti“, – pasakojo krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)